Gårdhave i Bleibtreustrasse 48


Vi har tilbragt mange hyggelige aftener i gårdhaven hos Zillemarkt. Fra gaden at se, et lidt kedeligt sted, jeg tror heller ikke vi ville gide at sidde indenfor – men gårdhaven er mega hyggelig. De har både mad, kaffe og cocktails – så der er noget for enhver smag. En varm sommeraften, så minder både dufte og lyde om sommerferier under endnu sydligere himmelstrøg end Berlin. Gårdhaven er godt tilplantet og s-toget tøffer jævnligt forbi lige ved siden af – på den hyggelige måde.

Bleibtreustrasse er hyggelig, der er gode restauranter, og mange lokale bruger, ligesom os, også området til aftenhygge. Det er lige rundt om hjørnet fra Savignyplatz – både S-tog station og et af vores andre yndlingsområder.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.