Rum Trader

Er man til en god oplevelse, så prøv Rum Trader. Næsten ikke til at få øje på udefra, man skal ringe på for at komme ind, og der er vel plads til i omegnen af 15 gæster derinde. Og man må ryge, så hvis man er sart i den retning, så skal man ikke gå derind. Det er lidt af et kultsted. Jeg tror man bliver smidt ud hvis man beder om en rom og cola. Der er ikke et drink kort – man skal forholde sig til, om man vil have “etwas saures oder etwas süsses”. Begge dele er fantastisk – så lad ikke det ene udelukke det andet. Glassene er vist alle uens, og ikke alle så store, men det han har lavet til dig i shakeren, det får du, til den er tom 😉

Fasanenstraße 40, 10719 Berlin

Herr Scholl giver den gas 😉

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.